Amigos blijft open voor bezorging & afhaal!

Wil je ook tijdens de corona uitbraak blijven genieten van een lekker stukje vlees of vis? 

Vanaf 16 maart is het mogelijk om bij ons heerlijke vlees en vis pakketten te bestellen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om diverse salades bij ons af te nemen. 

Vlees & vis pakketten op maat 

Onze pakketten kunnen we op maat aanbieden. Al onze vlees en vis pakketten zijn vers en kunnen dus tevens worden ingevroren. Bij het samenstellen van onze pakketten houden we rekening met 200 gram per stuk vlees of vis. Wil je precies weten wat in je vlees of vis pakket kunt samenstellen? Neem dan een kijkje in onze bestellijst.

Hoe kan ik vlees of vis pakketten bestellen? 

Als je het pakket helemaal naar wens heeft samengesteld kunt u de bestelling aan ons doorgeven via onze Facebook pagina of door te bellen of een Whatsapp te sturen naar 0616012900

Bestellingen ophalen en bezorgen 

De bestellingen kunnen zowel opgehaald worden als worden bezorgd. Wil je jouw vlees of vis pakket afhalen dan vertellen wij je wanneer deze klaar staat. Uiteraard is het ook mogelijk om deze pakketten te bezorgen. De bezorgkosten in Roosendaal bedragen € 2,50. Kom je van buiten Roosendaal neem dan even contact op voor de mogelijkheden? 

Mocht je vragen hebben of een bestelling willen plaatsen neem dan contact met ons op!

Zorg goed voor elkaar de komende periode Amigos!