Dagje Roosendaal? Wat kun je doen?

Wil je jouw bezoek aan Amigos BBQ restaurant in Roosendaal combineren met een leuk dagje Roosendaal? We geven je hier een aantal tips hoe jij je dag in Roosendaal kunt doorbrengen. 

Designer Outlet Roosendaal

Wil je weer eens ouderwets lekker een dagje gaan shoppen met vriendinnen? Bij de Designer Outlet in Roosendaal kun je de bekendste merken vinden met ieder hun eigen outletstore. Denk hierbij aan grote merken zoals Adidas & Levi’s. In de design outlet kun je minstens met 20% korting shoppen. Denk je hier langer dan een dagdeel door te brengen dan kun je hier ook lekker lunchen.

Actief dagje uit in Roosendaal 

Houd je van de nodige actie? Dan ben je ook in Roosendaal op de juiste plaats. In Roosendaal heb je de mogelijkheid om te karten, lasergamen en te skydiven! Deze activiteiten zijn tevens goed te combineren. Zo kun je alle activiteiten op één dag uitvoeren en hierover bijkletsen tijdens het BBQ’en bij Amigos. 

Dagje weg met de kids 

Wil je een dagje weg met de kids? Dan is Avontura Roosendaal in een prima optie. Avontura Roosendaal is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit speelparadijs beschikt over hoge trampolines, uitdagende klimvulkaan en ballenkanonnen. Volwassen kunnen hier gratis mee en zich ontspannen op het horecaterras, waardoor je een goed overzicht op de spelende kinderen. Bij het speelparadijs hoort tevens een lasergame arena waar in groepjes vanaf 5 personen gespeeld kan worden. 

Avond uit met vrienden of vriendinnen

Het bezoek aan Roosendaal hoeft natuurlijk ook geen gehele dag te duren. Je kan de avond ook in Roosendaal beginnen bij Amigos Roosendaal. Dan kun je eerst lekker bijkletsen. Kom je in de zomerperiode dan kun je dit ook doen op het terras van Amigos onder het genot van ons heerlijke BBQ vlees en vis. Wanneer je zijn uitgegeten kunnen jullie samen de stad in voor een avondje uit. De binnenstad van Roosendaal is op loopafstand te bereiken